Ruilen en retourneren

 

Wanneer u een artikel wenst te retourneren, dan kunt u gebruik maken van de bestelbon. Een artikel ruilen is alleen mogelijk door deze te retourneren en een nieuwe bestelling in de webshop te plaatsen. Zo bent u er altijd zeker van dat het gewenste artikel op voorraad is.

 

Voorwaarden

 

Het artikel moet binnen 14 dagen na besteldatum geretourneerd zijn. Let op! Sale artikelen mogen niet meer retour.

 

 

De Modehut

Vetwei 12

5363VL Velp

 

Het artikel moet compleet zijn, niet gebruikt en onbeschadigd, voorzien van de originele labels en kaartjes aan het artikel. Op de bestelbon moet aangegeven worden wat de reden is van retour. Dit kunt u vermelden door als reden een a, b, c of d voor het artikel te schrijven.

 

A te klein

B beschadigd

C te groot

D andere reden

 

Zodra uw retour bij ons binnenkomt zult u automatisch een email ontvangen. Binnen 14 dagen na dit bericht zullen we het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.

 

Beschadigd/verkeerd artikel ontvangen

 

Stuur een email naar info@demodehut.nl met de onderstaande punten en we zullen het zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en een passende oplossing bieden.

 

·         Beschrijf welk artikel u beschadigd, met vlek of verkeerd heeft ontvangen.

·         Minimaal 2 foto’s van het artikel.

·         Schoenen ook een foto van de zool.

 

 

Wij adviseren u om het artikel retour te sturen met een track en trace code, zodat het pakket altijd te traceren is. Het versturen van een retourzending gebeurt op eigen risico.