Verzenden en afhalen

 

Als u uw bestelling heeft afgerond en betaald, ontvangt u van ons een bevestigingsmail, waarna wij vervolgens direct aan de slag gaan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen.

Mocht er een artikel niet voorradig zijn word er contact opgenomen binnen 1-2 werkdagen.

 

Heeft u gekozen voor OPHALEN dan nemen wij contact met u op via mail voor het maken van een afspraak. U kunt hierbij kiezen voor pin of contante betaling. Afhaaladres: Vetwei 12, 5363VL te Velp NB. Afhalen kan alleen op afspraak!

 

Levertijd en verzendkosten.

Voor 14.00 uur besteld op werkdagen, dezelfde werkdag verzonden. 

Tenzij het artikel een langere levertijd heeft. 

 

De standaard verzendkosten bedragen € 4,95 per pakket. (Nederland)

Vanaf €75,- rekenen we geen verzendkosten.

 

Verzenden naar België €13,00

Vanaf €100,- rekenen we geen verzendkosten.

 

Let op! Het komt wel eens voor dat Pakketten bij de Postsorteercentra achter blijven waardoor de levering vertraging kan hebben, wij vragen hiervoor uw begrip en pas contact met ons op te nemen, per e-mail of telefoon, wanneer de bestelling na 3 werkdagen nog niet is ontvangen. 

 

 

Bestelling niet ontvangen?

 

De Modehut doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling netjes en op tijd word bezorgt onder andere door een track en trace code mee te zenden, toch kan er altijd iets misgaan. Heeft u uw bestelling niet ontvangen binnen de gestelde levertijd dan vragen wij u om contact op te nemen via onderstaande opties: 

 

E-mail: info@demodehut.nl

 

Kunnen wij uw bestelling niet afleveren?

 

Als uw bestelling niet afgeleverd kan worden om welke reden dan ook, ontvangt u een herinnering van de postbode, met de mogelijkheid het pakket op te halen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. 

Wanneer het pakket niet opgehaald wordt bij het afhaalpunt, is De Modehut gerechtigd om € 6,95 in rekening te brengen voor de retourzending van uw bestelling naar De Modehut. Uw pakket blijft drie weken bij het afhaalpunt liggen om opgehaald te worden.